Dr. Kupán Terézia

ápr 6, 2020 |

Kupán Terézia

Művész családba születtem, de egy váratlan fordulat kapcsán orvosi diplomát szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten.Orvosként kezdtem pályafutásomat Budapesten a Szt. János Kórházban, majd hosszas gyógyszeripari éveket követően 2002-től a Nyírő Gyula Kórház, Pszichiátriai osztályán dolgoztam rezidensként.

2006-tól foglalkozom gyógyszerbiztonsági feladatokkal, elsősorban nemzeti felelősként, törzskönyvezett és klinikai fázisban lévő gyógyszerek eseményeinek jelentésével, minőségügyi kérdéseivel, hatósági kapcsolattartással, DHCP levelek kezelésével, időszakos jelentések benyújtásával, irodalomfigyelés megszervezésével szereztem tapasztalatot európai központú gyógyszeripari cégeknél.

2010-ben alapítottam a Vigiland Pharma céget, mely megalakulásakor gyógyszerbiztonsági szolgáltatások elvégzésére jött létre. Az akkori és az azóta is folyamatosan változó európai és hazai szabályozó háttér lehetővé tette számomra, hogy kis és közepes nagyságú cégek részére, hiányt jelentő területen, cégre szabott szolgáltatást lássak el, kezdetben egyedül, majd 2012 óta kollégáimmal karöltve.

A mindennapokban, ma is foglalkozom szakmai feladatokkal, mely folyamatos felkészültséget igényel a részemről.

A munka mellett a családommal töltöm legszívesebben az időt.

A „nem-létező” szabadidőmben kertészkedem, van két gyönyörű gyerekem, énekelek a templomi scolában, kutyáimmal sétálok és rendszeresen sportolok, mert úgy érzem, a jó fizikai erőnlét elengedhetetlen a jó minőségű élethez.

Egy céget vezetni ma nem könnyű feladat, sokszor azt érzem, szinte „művészet”, de jó kollégákkal, egy szép és kihívásokkal teli területen dolgozni számomra mindig öröm.

Ezt az örömet és elkötelezettséget szeretnénk képviselni a feladataink ellátásakor.

Posted in: Uncategorized

Comments are closed.